dinsdag 29 november 2011

in your face, biaislint!

't Heeft efkes geduurd, maar ik ontdekte het geheim van het aanbrengen van biaislint. Driewerf hoera. U herinnert zich misschien dit of dit debacle nog. Biaislint en ik zijn geen vrienden. Tot ik de even simpele als briljante oplossing vond: breder lint. Naai-leek die ik ben had 'k namelijk nooit door dat er zoiets bestaat als verschillende breedtes biaislint. Lomp, jazeker. Hell yes voor biaislint van de Veritas dus!

Ik knutselde op vraag van een jarige vriendin een schort in elkaar - met biais dus, in tegenstelling tot de vorige versie. De zak in het midden staat, euhm, niet echt in het midden. Maar dat ziet u lekker niet op onderstaande foto.

bruine stof uit grootmoeder's kelder, geprinte stof van het Vossenplein
En voor 2 van de de nieuwste aanwinsten in de vriendengroep werden er vlaggenlijnen geknutseld; stoffen in beide gevallen van bij Spullenhulp. En als u bij die eerste naam denkt "euhm, qué?"; de toekomstige eigenares van die lijn werd geboren in zonniger en exotischer oorden; vandaar.
Ik ben als het ware weer op dreef, na een paar dagen ziek in de zetel (geen nood daarover, bij niet-ernstige ziekte behoor ik nogal tot deze school of thought). Terug buiten komen was een lichte schok, want heel Brussel blijkt tegelijkertijd z'n kerstversiering te hebben buiten gehangen. Bij wijze van tip van de week geef ik u dan ook nog graag mee dat u uw kerstgebak beter niet hier haalt, als hun taartjes even smaakloos zijn als hun verlichting.

2 opmerkingen:

  1. alleeeez, serieus, lag het gewoon gans die tijd aan de breedte van het biaislint? Maar geweldig dat het 'biaisprobleem' opgelost is :-)

    En zwijg mij over Brussel. Ik kom er nu ook elke werkdag, maar ik ben écht content dat ik niet over straat moet om naar 't werk te geraken. Ik kan sowieso niet goed tegen die drukte, en al dat kerstgedoe en de soms veel te lelijke versieringen maken mij een beetje zot...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. één ding is zeker: die taartjes zijn zeker niet smakeloos, alleen jammer van de prijs

    BeantwoordenVerwijderen