maandag 12 september 2011

Kroniek van een aangekondigde laptopzak


Zoals hier al aangekondigd dus: twee laptoptassen voor jarigen rolden van onder de naaimachine.
Eentje voor een liefhebster van retro – volgens het kleurenpatroon van mijn eigen portefeuille. De bruine stof uit een hemd van de rommelmarkt, de oranje nog steeds uit hetzelfde tafelkleed (echt wel bijna op nu), een oude deken als voering en hele oude wollen stof die ik bij Miss Boule kocht als binnenstof.En eentje voor een huisarts in opleiding – in medisch thema dus. De gestreepte stof is een omaschort van bij Spullenhulp, de rode stof ook een Spullenhulpschort (zo’n GB charcuterie afdeling schort om precies te zijn) , hetzelfde oude deken vormt nog steeds de voering, en de flockfolie komt uiteraard van bij Vermiljoen.
Voila, en we zijn vertrokken voor de RecyKleer veertiendaagse! (dat het hier alle dagen recykleer veertiendaagse is, laten we maar even buiten beschouwing :)

4 opmerkingen:

 1. I loooove the second one, even though I'm not a doctor in training :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, schoontjes! Vooral dat eerste, da's zo'n geweldig mooie combinatie! En inderdaad, recykleren, da's voor u ook niets nieuws, maar toch, al die inspiratie, ik word er enorm blij van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan! Ik vind de eerste ook 't mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super mooi!!! Door de binnenstof kunnen ze precies ook wel tegen een stootje! Toen ik mijn laptoptas maakte (maar ik zou er eens een nieuwe moeten maken) heb ik een oude trui als binnenstof gebruikt. Werkt ook zeer goed :)

  BeantwoordenVerwijderen