zondag 4 september 2011

Laundry day

Zoals ik al zei, werk ik aan verjaardagskado'tjes voor een reeks vriendinnen. Ze mochten uitkiezen wat ze kunnen gebruiken. Resultaat is dat er twee laptoptassen en nog een lijstje aan kleinere spullen op het programma staan, maar de keuze voor het 1ste was snel gemaakt. Driewerf hoera voor de vriendin die om een linnenzak vroeg. Ik gebruikte een oude gordijn, waardoor ik de onderrand kon gebruiken als geleider voor het touwtje. 


Op ongeveer 5 minuten was de zak dan ook af, enkel de onderzijde en zijkant moesten dichtgestikt worden.

Maar vervolgens kreeg ik een redelijk geniale inval (al zeg 'k het zelf) om de zak gepast te versieren, dus ging ik aan de slag met flockfolie, met het volgende resultaat:

Ik content, jarige content, iedereen content.

Verder trok ik gisteren naar Lille met een delegatie van de Brusselse Stitch 'n' Bitch afdeling. 't Was warm, 't was druk, maar 't was vooral héél leuk. De opbrengst was bescheiden, maar dat was ook geen erg, want het rondhossen op zich was al meer dan fijn genoeg. Ik bracht een kado'tje mee voor 2 huisartsen-in-spe:


En daar in het midden ziet u een klein kado'tje voor mezelf:


Een paar hele oude, hele mooie knopen. Jeej, ik ga volgend jaar terug, gij ook?

En als ik mij ook nog een klein beetje mag ergeren dit weekend: de nieuwe De Morgen weekend-editie is bleuh. Mijn weekendlectuur mag gerust al eens wat lichter zijn dan analyses van het Midden Oosten conflict of debatten over zin en onzin van noodhulp voor de Hoorn van Afrika. Maar als ik pagina's vol high fashion wil zien en eindeloze reclame op glossy papier, dan koop ik de Weekend Knack wel, thankyouverymuch. En dan heb 'k het nog niet gehad over die mottige plastieken verpakking. Boe, DMuze, boe.

2 opmerkingen:

  1. Echt leuk gedaan met die flockfolie! Heel origineel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen krant meer kopen, da's nog gemakkelijk ook - veel tijdsbesparing en dergelijke ;-)

    Zeer mooie knopen en zeer leuk bedacht, dat flocksel op de linnenzak! Staat hier ook nog op het programma, zo'n linnenzak. En eigenlijk moet ik dat misschien gewoon eens doen ipv uit te stellen, want zoiets duurt inderdaad helemaal niet lang :-)

    BeantwoordenVerwijderen