maandag 20 juni 2011

een portefeuille en een gsm-zakske

Net voor we naar Berlijn vertrokken brak de rits af van het ritszakje dat ik al een paar maanden als portefeuille gebruikte. Al bij al geen ramp, want eindelijk een reden om eens iets stevigers in elkaar te knutselen dat als portefeuille kon doorgaan. Dat deed 'k uiteindelijk een stuk of tien dagen geleden - net iets te vroeg zo bleek deze week, want intussen was er nog iemand anders duchtig portefeuille's aan het testen. En terwijl ik nog wel relatief tevreden was met mijn exemplaar, vervalt het toch een beetje in het niks naast haar exemplaren.

Ik gebruikte dit patroon van Verypurpleperson maar zonder op voorhand te zien dat er biaislint aan te pas kwam. En laat dat -ondanks deze bescheiden overwinning- nu niet iets zijn waar ik geweldig goed in bed. De portefeuille liep dus redelijk goed, tot dat oranje randje er rond moest...


De oranje stof komt van Spullenhulp en de bruin-witte stof is één van mijn Vossenpleinvondsten die ik al een tijdje aan het bewaren was in afwachting van de ideale bestemming ervoor.

Vanbinnen ziet ie er zo uit:


En in het thema supersimpel maakte ik ook nog een gsm-zakje voor mezelf, geïnspireerd door de massa's dergelijke zakjes die'k zo in Berlijn zag. Mijn sjakosj is weer goed gevuld deze dagen.

1 opmerking:

  1. Zeker geen ramp! Die schone stofjes doen de imperfecties helemaal in het niets verdwijnen! ;)

    BeantwoordenVerwijderen