woensdag 17 juni 2015

Kapucijnaap gooit het even over een andere boeg

Het ligt hier al tijden plat, dus groot nieuws is het alvast niet meer, maar uw kapucijnaap neemt een blogpauze! Er wordt nog steeds duchtig genaaid, gefietst, gerecykleerd, ge-citytript, vegan lekkers gekookt en dergelijke meer, maar de goesting om na de werkdag nog eens achter de computer te gaan zitten schoot er wat bij in. 2015 is niet mijn blogjaar.

En het gaat er niet beter op worden, want zaterdag gaat het richting Nepal voor het werk, voor minimum zes weken, maar misschien ook een pak langer dan dat. En ik gok dat mijn hoofd dus nog wat langer niet naar bloggen gaat staan (of ook niet, misschien ben ik hier sneller weer terug dan gedacht!)

Merci om hier mee te lezen en ongetwijfeld tot ziens - in tussentijd blijf ik alvast lustig jullie blogs meevolgen; die bezoekersaantallen uit Nepal gaan de pan uitswingen.

Tot gauw!


5 opmerkingen:

 1. Doe dat goed in Nepal, we zien het wel als de goesting terug is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vroeg mij eergisteren nog af hoe het met de Kapucijnaap zou zijn :) Maar je leeft nog! En hoe… Ik wens je een ontzettend boeiend verblijf in Nepal, en kijk vol spanning uit naar mijn eerste bezoeker uit dat land! Goeie reis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aha, je leeft nog! Geruststelling!
  Ik miste je nog altijd, maar nu ik weet dat het goed gaat met je, kan ik ook weer verder met mijn leven.
  Genoeg zever-gezever (allez, een beetje toch), off to Nepal! Dat zal ongetwijfeld geweldig en onvergetelijk worden. Ik word hier al jaloers (sorry, slechte gewoonte tegenwoordig). Veel succes en plezier en van die dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zotjes! Je gaat gemist worden (en niet alleen online!). Ik ben het volgende halfjaar zowat altijd in Brussel en niet aan het werken (oeh wat heerlijk om dat te zeggen), dus als je eens niet in Nepal bent, laten we dan eens afspreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad leuk je weer te lezen!
  Doe het goed daar in het verre Nepal! Ik weet dat jij het verschil zal maken voor velen. Take care en tot snel!!! X

  BeantwoordenVerwijderen