zondag 2 november 2014

Fair Wear Friday: Herfst-editie

't Is dat Juffrouw Sanseveria gezegd heeft dat het niet per definitie op vrijdag moet. Het is nog altijd meer zomer dan herfst (we blijven hier maar kerstomaten oogsten), maar ik heb toch alvast een favoriete herfst-outfit.U ziet:

- mijn laatste nieuwe Kuyichi-jeans. Deze zomer gekocht nadat het vorige favoriete exemplaar na 2 jaar intensief dragen toch echt te veel gaten begon te vertonen. Ik scoorde 5 Euro korting bij Herr & Frau Nitschke in Berlijn, gewoon omdat ik liet vallen dat ik was teruggekomen omdat ik er twee jaar eerder de beste jeans ooit kocht. Het nieuwe exemplaar is ook al favoriet, al is het wel een superskinny, en moet ik dus elke ochtend een soort van rituele dans opvoeren om mezelf er in gewrongen te krijgen. (note to self: geen strakke jeansbroeken kopen na 2 weken intensieve fietsvakantie, aka, op mijn smalste moment van het jaar)

- lichtblauw tweedehands hemd uit een Londense charity shop

- gele tweedehands-jas uit een Londense charity shop (mannenjas van Gap eigenlijk, maar Extra Small, dat zit als gegoten)

- blauw vestje van Armed Angels, deze zomer gekocht bij Dear Goods

- stel tweedehands Gola-sneakers van een paar jaar geleden, op de Boxhagener Platz in Berlijn. Zeer dringend aan vervanging toe (schoenen zijn een ramp voor wie enkel tweedehands of eco/fairtrade exemplaren wil).

- de riem van mijn tweedehandse handtas/boekentas

Omdat de Sanseveria ook gezegd had dat selfie-spiegel foto's mogen - nog een close up van dat vestje, want check-die-sterren!


Dit keer was ik zelfs ethisch verantwoord tot aan mijn sokken toe blijkbaar.
3 opmerkingen:

 1. Alles mag, wij zijn gemakkelijk. Toffe fwf- bijdrage. Goe bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Effenaf, alles mag!
  Ik ben niet enkel fan van uw kleren (vooral het gele jasje!), maar ook van de achtergrond van uw setting! Schön!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer in blog-land bent!
  Altijd leuk je te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen