woensdag 16 mei 2012

beter goed gepikt dan slecht bedacht

En onder dat motto stal ik dan ook maar het Vink-tas idee. Er verschijnen zo goed als dagelijks fantastische ideeën online, maar die van Vink steken er toch altijd weer bovenuit qua genialiteit en eenvoud. Vorige zomer maakte ik al het populaire schrift-tasje; dit keer was de prachtige alomtegenwoordige tas aan de beurt. Want als de zomer niet komt, dan maken we die gewoon een beetje zelf.

Het foto-idee pikte ik dan ook maar  in één keer mee, sorry Vink. 
Tassenband komt van Vermiljoen, kampeerstof uit het winkeltje van Gemaakt, groene en oranje ruitjesstof uit de Spullenhulp, bruine stof (en -onzichtbaar- gele voering) uit de kelder van ons Mémé.  Snel klaar en schoon resultaat met een minimum aan nieuw materiaal, zo hebben we het graag. En wat iedereen al zei: de tassen zijn groot, groot, grooooot. Zo groot dat ik alle handdoeken van het huis nodig had om ze op te vullen voor de foto. En zoals u ziet is een stevige stof geen slecht idee, want de bruine versie zakt een beetje in elkaar. Maar desalniettemin: Vink-tassen voor alle feestvarkens deze zomer!

1 opmerking:

  1. haha, zalige titel :-)
    En schone tassen! Dat kampeerstofje is echt wel een schoontje he. En inderdaad, jeej voor schoon resultaat met minimum aan nieuw materiaal!

    BeantwoordenVerwijderen