maandag 20 december 2010

Verjaardagszakskes

U zit ongetwijfeld al een kleine week in onhoudbare spanning te wachten om te zien wat er gekomen is van die tweedehandsstofjes, dus bij deze:

Nog twee omkeerbare zakjes dus. Kwestie van toch nog niet te ambitieus te worden. Het boek van Amy Karol was al lang teruggebracht naar de bib, maar wonder boven wonder, het lukte dit keer zonder fouten (scheef stikken, dat is geen fout hé, dat is mijn trademark) én zonder handleiding. We zouden het zowaar vooruitgang kunnen noemen! De handvaten lukten bij de tweede poging (links) ook iets beter dan bij de eerste (logischerwijs rechts dus). Plan was om de Spullenhulpstofjes als buitenstof te gebruiken, maar het effen blauw bleek een pak steviger en dus iets geschikter als buitenstof. 


Ter versiering gebruikte ik de zakken die op de schorten zaten en nam ik de Amsterdamse lintjes in gebruik:


Beide jarigen waren er in ieder geval content van (of deden op z'n minst heel goed alsof :).

En ik was, as always, ook weer heel content van Londen, maar daarover zou ik zonder moeite een trilogie kunnen schrijven. En dat zal niet voor vandaag zijn. Wél voor binnekort op het programma: een to-do list naar Peachy's idee!

Oh en trouwens, beide ontvangers van de zakjes zijn getalenteerde dames, ééntje ervan kan u hier volgen en ik verzeker u dat het de moeite waard is voor de breiliefhebbers onder u.

2 opmerkingen:

  1. Aww, I was wondering if our bags would be making an appearance! :) I love mine so much, it's displayed on the wardrobe door when I'm not using it, and it's perfect for carrying knitting projects :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, zo leuk met die lintjes! Ze zijn heel leuk geworden, proficiat :)

    En trouwens een goed idee om uzelf uit te nodigen bij mij, maar best tijdig een afspraak maken, want zoveel lekkers staat hier niet altijd op tafel (gelukkig voor mijn gezondheid...) ;)

    BeantwoordenVerwijderen