donderdag 15 oktober 2015

Kapucijnaap blinkt van trots

En geen klein beetje. Want terwijl het bloggebeuren hier al maandenlang ligt te zieltogen, startte mijn zus de meeste briljante blog die ik in tijden heb gezien. Over het leven zoals het is bij de meestal-iets-minder-opgewekte helft van de familie. Over die geweldige puk die ik mijn nichtje mag noemen, en wat dat kind zoal teweeg heeft gebracht het afgelopen jaar. 

Dat die blog geweldig is, daarvan vallen wij ten huize Kapucijnaap eigenlijk niet zo heel erg uit de lucht. Het zinnetje "ge moet 'ns een boek uitbrengen" wordt al jarenlang geopperd in het ouderlijke huis, steevast onthaald op wat stevig met de ogen rollen door het artistieke talent in kwestie.

Op een paar maanden tijd verzamelde zusterlief een schare trouwe fans, inclusief de illustere Mme ZsaZsa, de vrouwen achter The Gentlemom, Mama-expert en iemand die het de moeite vond om haar te nomineren voor de Weekend Knack blog Awards. Ik ben dus in goed gezelschap als ik zeg dat u dringend eens een kijkje moet gaan nemen bij Le coeur à marée basse. Laat u overigens vooral niet tegenhouden door het mama-blog gehalte van bovenstaande links, ik ben er vrij zeker van dat ook wie niét into mama-blogs is (of niet verwant aan de tekenares, for that matter) graag zal blijven plakken.

Bent u evenzeer van uw sokken geblazen, laat dan vooral niet na om ook te stemmen voor de Weekend blog awards, en de Belgian Mom blog awards. Merci!


(c) Le coeur à marée basse


5 opmerkingen:

 1. Is zij jouw zus? Super! Terechte nominatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh is dat je zus! Prachtige blog idd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh is dat je zus! Prachtige blog idd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. waw, ik wil net hetzelfde zeggen als Nele, maar zij heeft het al twee keer gedaan ;-) Geweldig, grote fan van het borstvoedingsverhaal. Ik stem meteen!

  BeantwoordenVerwijderen