woensdag 30 oktober 2013

Het wachtmuziekje

Dàt muziekje ja, liefst iets met een panfluit, want uw opgewekte medewerker is even in gesprek. Ik lees projectvoorstellen in plaats van te bloggen en doe aan huizenjacht in plaats van te naaien. Maar verder gaat het mij goed, en zorgde mijn zus om het leed van het wachten te verzachten voor een prachtig apen-assortiment. De Berlijn-aap zag u deze zomer al passeren, en de aandachtige kijker spotte de voorbije weken misschien ook al de lees-aap hier aan de linkerzijde (oh en check hoe zeer ik met mijn tijd mee ben en over social media buttons beschik tegenwoordig!). Met het oog op de dag dat ik écht eens al mijn Londen- en Brusseltips bij elkaar hark voor u, zijn er nu ook de Atomium aap en de Mary Poppins aap. Een soort van visueel wachtmuziekje, goed? kleine lettertjes: mocht u ook zo van deze apen houden als ik - er zit véél tekentalent en -tijd in, en het is niet de bedoeling dat ze een eigen leven gaan leiden buiten de veilige virtuele muren van huize Kapucijnaap. Graag een mailtje dus (check die social media button!) mocht u de apen op één of andere manier graag hergebruiken.

6 opmerkingen:

 1. Oh maar zeg, zo'n schoon assortiment!! (ja, zelfs twee uitroeptekens, speciaal voor deze gelegenheid)

  Veel succes met de huizenjacht! En met de projectvoorstellen uiteraard ook, maar een woonst lijkt me precies toch wat belangrijker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geluk is dat, zo'n zus met tekentalent! En bij mij staat het wachtmuziekje ook even op, dus voel U vooral nniet schuldig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo wijze apen!
  Ik wacht geduldig op hun verhalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe tekeningen! Uw zus heeft er talent voor, maar dat wist ze zelfs misschien al.
  Succes met de huizenjacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schitterend. Je blog ziet er echt mooi uit. Ik ga eens in de leer moeten komen voor die buttons enzo. Snap er allemaal niets van. Tot gauw xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. danku dames! @Kelly, ik zou het niet méér eens kunnen zijn over het belang van behuizing versus werk :) maar het ziet er naar uit dat we een serieuze kanshebber hebben! @MademoiselleFresita: het is een serieus gepruts geweest, maar ik wil gerust eens proberen uitleggen (of de tutorial doorsturen die'k heb gebruikt :))

  BeantwoordenVerwijderen