woensdag 9 januari 2013

Re-wind (1)

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben intussen totaal uit kerststemming. Dat is geen erg, want zelfs met grijs weer heb ik goesting in een nieuw jaar. Maar ik neem u toch nog even terug mee naar 2012, voor 'n kort overzichtje van kerst- en andere kado's die uitgedeeld werden tegen het eind van het jaar. 

Er was een toilettas uit een heerlijke oude stof die 'k ooit hier kocht; volgens aloud Oon-recept.


Verder maakte ik een paar stapelbare kado'tjes - potten vol met huisgemaakte granola, bonnen voor Brussel-bezoekjes. De kerstbal-op-karton kaartjes zag ik ergens op Pinterest, maar blijken intussen helaas onvindbaar. Mooi meegenomen bij deze verpakking: ne mens moet al is ne keer minder naar de glasbol.Oh en een Vinktas zat er ook nog bij - in een heerlijke retro-stof waarvan ik bij Think Twice enkele meters op de kop tikte.


Maar het tofste kado, dat was een kado voor mezelf, van grootmoeder lief. Een echte granny square deken, in elke zin van het woord. Warm en gigantisch. Dank-u-wel!

Akkoord, onze zetel is lelijk - maar dat hebt ge met zetels van 30 euro in de kringwinkel

U vermoedde het al, met die (1) in de titel - er is ook nog een deel twee op komst. Maar daarna hebben we het echt gehad met 2012, beloofd!

9 opmerkingen:

 1. Allez jong! Die van ons kwam ook uit de kring, maar was de allerschoonste zetel ooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onze allerschoonste zetel kwam ook uit de kringwinkel. Wel voor 100 euro, dat verklaart misschien ook wel het verschil in schoonheid.
  Zo'n prachtige granny square, en dan nog van uw granny gekregen, geweldig!

  Hier is er wel nog wat kerstsfeer. Er hangen nog lichtjes en de 'kerstboom' hangt er nog. Maar da's eerder uit luiheid hoor ;-) Ik heb zelf trouwens ook nog wat appeltjes met 2012 te schillen, dus van mijn part mag er ook wel een (3) en een (4) komen, dan voel ik mij niet de enige die nog in 2012 hangt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Den onze willen ze in de kringloop niet eens meer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat zijn toffe kadookes! Ooooh die granny square is mooi en tof! En leuk, die kerstbalkartonnekes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geluk hebt gij met zo'n warme deken. Dan ziet ge die zetel niet eens meer. En voor mijn part mag er bij u nog een 2012 (3) en (4) bijkomen ook, want extra cadeau-inspiratie, ook voor door het jaar, is altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie deken van grootmoeder lief! En de stof van de Vinktas is prachtig! Alle cadeautjes trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne cadeautjes allemaal maar die granny square deken is toch echt wel de max! Dat trekt die bank toch weel helemaal op of niet? ;-P

  BeantwoordenVerwijderen
 8. zo fijn, een granny square deken van je granny :)
  de granola ziet er ook echt leuk uit zo in die potjes, en Brussel-bonnen uitdelen moet ik ook eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die vinktas en dat dekentje, wauw!
  allemaal superkadootjes, benieuwd naar deel 2!

  BeantwoordenVerwijderen