donderdag 27 december 2012

danku, Pinterest!

Ik moet mij daarover niet schamen, want ik ben niet alleen - maar ik pikte dus heel wat (kerst)kado ideeën van het geliefde Pinterest afgelopen weken. Zoals daar zijn:

Het notaboekje-met-cover voor een collega. De mosterd werd duidelijk hier gehaald, maar voor het uiteindelijke in elkaar stikken, gebruikte ik deze tutorial van By MiekK. Dat draaide mooi uit, maar omdat 'k een laagje vlieseline op één van de kanten had gestreken, werden het wel wat dikke naden op de zijkant.


Het kussen met alomtegenwoordig wolkjes-print, voor dezelfde collega. Een makkelijkere versie van dit prachtexemplaar, met flockfolie. 


Een variatie op het wolkenthema, voor zusterlief, opgeleukt met een regen-lintje uit Berlijn. Onder andere hier gezien.


En nog ééntje om het af te leren met die wolk, simpel geflockt op een bestaand zakje.


Op de achterkant zette ik een... Snor! Nog zo'n hit op Pinterest, en blijkbaar ook onder mijn lezers, dus dat kon niet uitblijven. Ik had zelfs een echte Franse snor in gedachten, zo eentje, inclusief "Bonjour". Tot ik net op tijd bedacht dat de ontvanger van het tasje, een française, daar waarschijnlijk de humor niet van zou inzien. Een simpele snor dus.


En zo is het wel weer even genoeg met al dat hipster-gedoe. En u, hebt u uw Pinterestborden al vol gezet met dingen waarvoor u in 2013 in de verste verte de tijd niet zal vinden?

5 opmerkingen:

 1. hihi JA!
  maar er zijn toch altijd een aantal dingen die wel op mijn knutseltafel geraken gelukkig ;)
  tis toch iet goe, dieje pinterest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohhh zo creatief :) en hoe vaak het ook nageaapt mag zijn: zelfgemaakte kadootjes blijven het allerleukste!
  ik heb een paar projectjes in de wacht voor de kerstvakantie (...), maar dat wordt inderdaad vast ook volgend jaar, of 2014, ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awel, eigenlijk zit ik steeds minder op Pinterest. Om tijd te maken om die Pinterest-inspiratie om te zetten in afgewerkte stukken. Echt, dat helpt!
  Heel mooie maaksels wel, dus sowieso nog altijd: leve Pinterest! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In volle bewondering voor de leuke agendacovers- prachtig met dat schrijfmachine op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och ja, zo herkenbaar. Ik heb mijn borden ook zo vol, daar kan ik tot aan de volgende eeuwwisseling wel mee toe (beetje overdreven haha). Je hebt er in ieder geval prachtige dingen mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen