zondag 16 september 2012

Reden tot feest!

Reden tot feest genoeg dezer dagen. Trouwers in eerste plaats, en dus werden er gepersonaliseerde vlaggenlijnen geproduceerd. Die zich helaas erg moeilijk laten fotograferen.

Eentje voor een huwelijksbootje dat volgende week het ruime sop kiest.

stof: tweedehands tafellaken, flockfolie :Vermiljoen en De Banier

Eentje bij wijze van RSVP op een uitnodiging die 3 dagen feest belooft op het Engelse platteland in de zomer van 2013. De wedding-bijlage van Mollie Makes stuurde ik ineens maar mee gezien de Kapucijnapen op korte tot middellange termijn niet zo van het trouwende type lijken te zijn.

Stof: Vossenplein, Flockfolie: Vermiljoen

En dan was er ook reden tot feest bij de geboorte van Andreas, die ook een vlaggenlijn voorgeschoteld kreeg, gebaseerd op een wel erg dankbaar geboortekaartje vol leuke details. 

Stof: Vossenplein; Flockfolie: Vermiljoen en De Banier


In hetzelfde boot-thema gooiden we er nog de obligate slab bij, en een mutske naar dit leuke gratis patroontje. Achteraan rimpelt het wat vreemd, maar dat ligt aan de rekker die erin zit om het ding beter op z'n plaats te houden. Een aanrader qua patroon/uitleg dus; makkelijk en presentabel.

met restje van de Hamburg bootjes stof; effen stof en voering tweedehands

Volgende week wordt een echt feestweekend, met maar liefst twee huwelijken; inclusief ééntje waarvoor er wel erg veel gerecyKleerd werd. Meer daarover zodra RecyKleren 2012 bij Boomie echt van start gaat.

En dan ga ik nu genieten van het allergrootste feest van de dag: Brussel in een onwezenlijke autostilte en een overvloed aan fietsbellen en tweedehandsmarktjes. Autoloze zondag ahoi!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten