zondag 30 oktober 2011

RecyBeer

Bloggen kan soms handig zijn. Als 'k schrijf dat den draad van het fototoestel kwijt is bijvoorbeeld - dan rolt meneer kapucijnaap een paar dagen later eens met zijn ogen en gooit den draad van het fototoestel mijn richting uit. Waarvoor dank.

En zo kan ik eindelijk - ruim na aflopen van de RecyKleer 14-daagse - toch nog een gooi doen naar de prijs voor slechtste woordspeling. Want ik knutselde in september een beer in elkaar, een redelijk abstract exemplaar, naar de werkbeschrijving van 1 yard wonders. De foto is erbarmelijk, maar om u toch maar een idee te geven:


De recybeer werd gemaakt uit het allerlaatste stuk blauwe Vossenpleinstof, die ook al in heel wat slabbetjes werd verwerkt. Het recycleer aspect zit 'm echter vooral in de vulling, want het hele beest zit vol verknipte stofrestjes. Leuk om te maken; en de ouders van de ontvangende tweeling waren er content mee (de tweeling in kwestie is nog iets te mini om z'n mening te geven). Maar bij wijze van nota aan mezelf: het is géén strak plan om 10 minuten voor vertrek nog ogen en neus te moeten aanzetten én een foto te nemen. Uiteindelijk werden het 2de oog pas in de auto onderweg aangenaaid, maar voor de foto was dat euvel makkelijk verholpen door een strategische hoek uit te kiezen.

Boven de box van de kleine heerschappen hingen haar vlaggenlijnen alvast mooi te wezen. Ik voegde zelf ook nog een hulpmiddeltje toe om de twee mini's uit elkaar te houden, maar koos voor de makkelijke oplossing, met behulp van 2 Hema-pakjes en wat flockfolie.

Intussen blijft het lijstje met baby's-die-een-pakje-krijgen aangroeien, dus u kan zich aan nog meer mini-spul verwachten de komende weken.

2 opmerkingen:

  1. Haha, RecyBeer :-) Maar wel heel schoon, en zo'n origineel cadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha goed, inspireer me maar, voor zo tegen dat de nesteldrang toeslaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen